STILVERLANGEN, onze droom

StilVerlangen, een eerbetoon aan een fantastische vader en echtgenoot.

Reeds bij het eerste moment dat we deze oude woning ontdekten waren mijn echtgenoot en ik (Francine), smoorverliefd op het oude gebouw. Tot twee keer zagen we een bord staan met 'EIGENDOM TE KOOP'. Telkens grepen we naast de kans voor de aankoop. Er zat al er een optie op, of we kregen nogmaals te horen : " Sorry maar dit pand is reeds verkocht."  In 2011 stierf mijn echtgenoot onverwachts. 'Onze' droom was heel ver weg. Van 'oude gebouwtjes kopen' met een groot stuk grond was er geen sprake meer.

Enkele maanden na het overlijden van mijn man, viel mijn oog op een advertentie in een regionale krantje: ”HOEVE TE KOOP” Ik kon mijn ogen niet geloven: “Het hoevetje in Westkerke" stond terug te koop.
’s Morgensvroeg nam ik contact op met de makelaar van de woning,  en besliste ik onmiddellijk om de wens van mijn overleden echtgenoot alsnog in vervulling te laten gaan.

Samen met mijn echtgenoot runden we 35 jaar lang een warme bakkerij, eerst te Veldegem gedurende drie jaar en daarna gedurende tweeëndertig jaar te Jabbeke. De zaak is ondertussen in handen van onze kinderen, die de bakkerij nu met veel succes verder uitbouwen.

De fantasie van mijn bakkersklanten hebben mij op het idee gebracht om het huisje en de tuin om te toveren in het 'domein StilVerlangen', een plek waar iedereen welkom is. Mijn hart klopt voor deze nieuwe uitdaging, en aan de hemel fonkelt een ster omdat de droom van Wilfried toch in vervulling is gegaan. Zo is de naam 'StilVerlangen' ontstaan.

De hoeve van weleer werd omgetoverd in een luxueuze huiselijke villa. Ik ontvang je graag in StilVerlangen, een Bed and Breakfast voor familiale en zakelijke bijeenkomsten, demonstraties of kookworkshops door onze chef.
Er kan gezorgd worden voor ontbijtbuffetten, breugelavonden, kaasplanken (Tot max. 24 personen) zodanig dat jij uw gasten kan ontvangen in mijn huis.

Indien gewenst hebben wij een kok aan huis die u culinair verwent. We hebben prachtige ingerichte slaapkamers en kinderen zijn zeker meer dan welkom. Telkens wordt er een ontbijt voorzien met heerlijke producten uit de bakkerij van onze kinderen of door mezelf gemaakt, want de bakkersmicrobe blijft in mijn bloed zitten.